Programes d'Ajudes

Ací podeu trobar els enllaços per als diferents programes d'ajudes per a la gent major.

 

Programes d'judes per a sufragar estades en centres de dia

Este programa de Centre de Dia es posa en marxa en considerar que este recurs constituïx una resposta òptima per a ajudar les famílies que volen atendre les persones majors en l'àmbit familiar, fent-ho compatible amb les seues obligacions laborals.

 

Programes d'ajudes per a sufragar estades en residències

Este programa pretén, fonamentalment, recolzar els/es cuidadors/es principals de persones majors dependents, oferint-los la possibilitat que siguen ateses temporalment en un centre especialitzat.

 

Programes d'ajudes per a sufragar estades de respir en residències i centres de dia

Este programa pretén, fonamentalment, recolzar els/les cuidadors/es principals de persones majors dependents, oferint-los la possibilitat que siguen ateses temporalment en un centre especialitzat.

 

Pensions no contributives

L'Estat, per mitjà de la Seguretat Social, la gestió del qual està transferida a la Comunitat Valenciana, assegura a tots els ciutadans en situació de jubilació o invalidesa i en estat de necessitat, una prestació econòmica, assistència medicofarmacèutica gratuïta i servicis socials complementaris, encara que no haja cotitzat o que s'haja fet de forma insuficient per a tindre dret a una Pensió Contributiva.

 

Prestacions Econòmiques Individualitzades (PEI's) Barreres Arquitectòniques

Es comprenen en esta tipologia totes aquelles ajudes per a l'eliminació de barreres arquitectòniques existents en el propi habitatge o en l'edifici de l'ancià que obstaculitzen la seua mobilitat. Comprenen aquelles transformacions o reformes que contribuïxen a evitar els obstacles i a facilitar la mobilitat.

 

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 

Formulario de búsqueda